Ние предлагаме уеб услуги

Дизайнът на уеб сайта е първото нещо, което оставя впечатление при посещение от страна на потребителя. Оригиналната идея и привлекателния дизайн не са единственото важно нещо в създаването на успешен сайт, в УЕБСТИК държим на индивидуалността и личната ангажираност към всеки проект. Вашият сайт ще бъде внимателно проектиран и разработен според Вашите изисквания, отговарящ напълно на стандартите за изработване на сайтове и оптимизиран за лесно намиране в Интернет. Ние ще направим Вашият сайт уникален и запомнящ се, сайт със стилен уеб дизайн, съдържание, функционалност и най-важното ще бъдете част от най-големия съществуващ световен пазар - необятната вселена наречена Интернет!

Уеб дизайн

Ние изграждаме уеб сайтове с уникален, креативен дизайн, ориентиран към по-лесното им използване от потребителите, отговарящи на изискванията на Вашата фирмена идентичност.

Уеб достъпност

Нашата услуга за уеб достъпност гарантира, че Вашият сайт ще е достъпен за хора с увреждания - за сведение през 2008 година хората с увреждания в България са над 900 000, от които днес над 25 000 са с увреждания в зрението.
Уеб сайт или интернет достъпността е част от създаването на уеб дизайна, на която ние обръщаме сериозно внимание. Ние обичаме да правим достъпни уеб сайтове, не само заради техническото предизвикателство, но и заради насладата от завършеният проект. Достъпните уеб сайтове са проекти, работата върху които е истинско удоволствие за нас. За гарантиране на тяхната достъпност, нашите сайтове следват стриктно правилата на W3C и WAI.
Като допълнение и като противоречие с популярните убеждения, да имаш достъпен уеб сайт не означава, че няма да е с красив и стилен дизайн, нито пък че цената ще е по-висока. Но това са само два от многото митове, свързани с достъпните уеб сайтове.

Онлайн магазини

Искате ли да предлагате възможност за онлайн пазаруване на вашите клиенти? Ние от УЕБСТИК ще интегрираме тази възможност във вашият уеб сайт така че вашият бизнес да работи за вас 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, без физически граници или необходимост от наемане на големи помещения или работници!

Разработване на уеб приложения

Ако Вашият бизнес се нуждае от уникално решение за постигане на резултатите които желаете, ние можем да Ви помогнем. Ние в УЕБСТИК можем да разработим специализиран уеб базиран софтуер отговарящ на Вашите очаквания и цели.

Фирмена идентичност & Рекламни материали

Ние в УЕБСТИК вярваме, че Вашата марка е най-ценният актив на вашия бизнес. Тя представлява лицето и същността на вашият бизнес. Ние ще Ви помогнем с изработката на маркетингови материали с уникална и креативна визия. Ще изградим Вашата корпоративна идентичност, която включва разработването на лого дизайн, визитни картички, бланки, пликове, папки и всички останали материали, необходими за маркетинговото представяне на Вашата фирма.

Оптимизация за търсещите машини (SEO)

Оптимизацията за търсещи машини (Google, Yahoo, MSN и др.) е пакет от допълнителни дейности, чрез които се постига лесното откриване на сайта при търсене по ключови фрази, както и подпомагане излизането му на по-предни позиции в резултати при търсене по ключови думи. Лесното откриване на сайта от потребителите е предпоставка за увеличаване на посещенията.
За нас оптимизирането на сайта за търсещи машини е част от цялостното изграждане на един уеб сайт.

Системи за контрол на съдържанието (CMS)

Системата за управление на съдържанието (CMS), позволява да се автоматизира процесът по въвеждане на информация в изработения уеб сайт и прави възможно внасянето на изменения (например новини), за хора с базови познания в компютърните технологии.
Специално за тази цел, ние от УЕБСТИК сме разработили продукта CMStik.

Разработване на iPhone приложения и сайтове

Оптимизирането на Вашият уеб сайт за iPhone е най-сигурният начин да останете на върха на най-новите и най-разрастващи се тенденции в областта на мобилното интернет сърфиране.
Ние можем да създадем iPhone версия на вашият уеб сайт или да създаден нов такъв, чиято навигация и дизайн ще бъде строго ориентирана към потребителите на iPhone. Това ще докаже на вашите клиенти или бизнес партньори, че се грижите за Вашето представяне и имидж в интернет пространството.

Аутсорсинг

Някой определят аутсорсинг услугите като предоставяне на не основна дейност на дадена фирма на друга фирма специализирана в съответната област. Преди всичко аутсорсинг услугите спестяват много средства на фирмите по наемане на специализиран персонал, обучението му и закупуване на техника. Ето къде е и нашето място! Ако искате Вашият бизнес да навлезе в онлайн пространството просто се свържете с нас. Ние ще изградим Вашият онлайн облик и наш администратор ще се грижим за целогодишното му актуално представяне, а Вие ще продължите да се грижите за просперитета на бизнеса като се фокусирате върху основната си дейност.
В УЕБСТИК може да наемете уеб дизайнер, уеб програмист или цял екип от уеб специалисти необходими за вашите нужди.

Процесът на работа

 1. Попълнете контактната форма и я изпратете или директно се свържете с нас на телефон 0884 350 445.

 2. След това ние ще организираме среща, на която ще обсъдим целите на проекта, идеите, цветовете, оформлението и дизайна.

 3. След срещата с Вас, ще изградим предварителната архитектура на проекта, покриващ Вашите изисквания и цели. На основата на това до 1-2 дни ще получите нашата оферта.

 4. При одобрение на офертата от Ваша страна, следва подписване на договор, при което се заплаща 40% от уговорената сума. Разработването на първоначалният дизайн на проекта стартира в момента на подписване на договора.

 5. След това заедно с Вас ще обсъдим създадения шаблон и ще извършим изисканите промени.

 6. Когато дизайна на проекта е одобрен от Вас и след заплащане на 40% от уговорената сума, ще започнем изграждането на програмната част на проекта, използвайки XHTML, CSS, JavaScript, Flash и др. необходими за пълната му функционалност.
  (При вече одобрен дизайн, всяка последваща промяна изискана от Вас, може да доведе до удължаване на срока за изпълнение и увеличаване цената на проекта)

 7. Следва добавяне на текст, снимки, видео и друго съдържание, което сте ни предоставили предварително.

 8. След финализиране изграждането на проекта извършваме тестване по следните критерии:
   —навигация;
   —използваемост;
   —функционалност;
   —съвместимост с браузърите;
   —W3C XHTML;
   —валидност на CSS;

 9. След завършване на тестовете и внасяне на нужните корекции, ще организираме среща с Вас на която ще бъде представен проектът, след което ако е нужно ще бъдат направени исканите от Вас последни промени.
  (При вече одобрен проект, всяка последваща промяна изискана от Вас, може да доведе до удължаване срока за изпълнение и увеличаване цената на проекта)

 10. След като сме получили окончателно одобрение за проекта и останалите 20% от уговорената сума, ние ще качим сайта Ви в интернет пространството.