Ние сме малки, но се целим високо

Ние от УЕБСТИК сме малък творчески екип за уеб дизайн и програмиране с местоположение в град Пловдив. Ние изработваме креативни уеб сайтове и приложения, използвайки изчистен и елегантен стил.
Ние се фокусираме върху креативния дизайн, лекота на използване, достъпност, но най-важно е индивидуалният подход при изработката, който да отговаря на целите на Вашият бизнес. Това означава, че ние се фокусираме върху специфичните нужди на Вашата аудитория в целия процес на проектирането.

Това сме ние

Николай Балджиев - Управител и уеб програмист

Николай Балджиев

Управител и уеб програмист

Като инженер, уеб програмист и дизайнер не вярвам, че нещата "просто се случват", а че всяко красиво нещо е подчинено на строго определен алгоритъм, че зад всяка успешна идея стоят здрави основи, а за да оцелееш, да задържиш позицията и да си един от първите в бързоразвиващият и променящ се свят на интернет пространството, това е от особена важност.
Позволете ми, полагайки основите на Вашият бизнес и уникални идеи, заедно да влезем в този свят!

Стефка Панайотова - Графичен дизайн и креатив

Стефка Панайотова

Графичен дизайн и креатив

От магията на графичният дизайн бях запленена още от 1994-1999 година, когато имах невероятната възможност, да бъда част от талантливите ученици на СХУ "Д. Добрович" гр. Сливен, специалност "Рекламна графика". Не можах да се откъсна от този магически свят и защитих магистърска степен "Графичен дизайн" в НБУ - гр. София.
Този свят на непресъхващи творчески идеи, креативност и професионализъм, посвещавам на Вас - нашите клиенти, защото възможността да работим заедно и да градим Вашият бизнес е мое призвание, моят свят!